Oogziekenhuis Focuskliniek behaalt wederom het ZKN-keurmerk

Oogziekenhuis Focuskliniek heeft wederom het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland) behaald. Deze is behaald na een uitgebreide toetsing door het onafhankelijke kwaliteitsinstituut KIWA. Hier zijn we  als kliniek natuurlijk supertrots op. Het resultaat van jarenlange hoge kwaliteit op het gebied van ooglaseren, ooglidchirurgie en implantlenzen.

Over het ZKN-keurmerk
ZKN staat voor Zelfstandige Klinieken Nederland, sinds 1990 de branchevereniging voor zelfstandige klinieken die medisch specialistische zorg leveren. Het ZKN-keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, voor persoonlijke aandacht, korte wachttijden, patiƫntveiligheid en uitstekende service en nazorg.

Klinieken met een keurmerk van ZKN voldoen aan zeer strenge eisen. Het ZKN-keurmerk krijg je daarom niet zomaar. De klinieken worden jaarlijks door onafhankelijke certificeringsinstanties getoetst. Er wordt onder andere gekeken naar de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid. Uw behandeling moet namelijk van het hoogste niveau zijn en dat ook blijven.

Meer informatie ZKN

U weet dat u goed zit bij een kliniek met het ZKN-keurmerk. Oogziekenhuis Focuskliniek staat voor kwaliteit en veiligheid, aandacht en expertise.