Stageplaatsen (zorg en niet-zorg)

Als opleidingsziekenhuis draagt Het Oogziekenhuis Rotterdam graag bij aan het opleiden van personeel in de zorg. Dat is immers zorgen voor de zorg van de toekomst. Stageplaatsen voor zorg opleidingen zijn dan ook een belangrijk onderdeel bij ons. Het Oogziekenhuis is een erkend werkleerbedrijf voor diverse studenten.

Verpleegkundige

Wordt verpleegkunde je vak, maar mis je nog ervaring in een gespecialiseerd ziekenhuis? Dan is Het Oogziekenhuis dé plek voor jouw stage. We zijn een erkend werkleerbedrijf voor verpleegkundigen. Elk jaar bieden wij meerdere stageplaatsen aan voor studenten van de Beroeps Opleidende Leerweg-opleidingen (BOL) en de Voltijd HBO-V verpleegkunde. De stageplaatsen worden ingevuld in samenwerking met diverse ROC's en de Hogeschool Rotterdam. Interesse om je MBO stage te komen lopen in Het Oogziekenhuis? Meldt dit dan bij je stage coördinator op jouw ROC. Voor de HBO-V stage kun je solliciteren via de sollicitatie knop onderaan deze pagina. Neem voor meer informatie contact op met onze praktijkopleider Tinie van der Linden via t.vanderlinden@oogziekenhuis.nl.

Stagelopen op de verpleegafdeling

Doktersassistent

Als Doktersassistent heb jij straks een belangrijke rol in het contact met patiënten. Leerlingen volgen een BBL-traject en volgen lessen bij het Albeda College. We zijn een erkend werkleerbedrijf voor doktersassistenten. Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar t.vanderlinden@oogziekenhuis.nl.

Technisch Oogheelkundig assistent (TOA)

Als Technisch Oogheelkundig assistent heb jij straks een belangrijke rol in het eerste contact met patiënten. Het Oogziekenhuis Rotterdam leidt TOA-leerlingen in de praktijk op met behulp van stages. Leerlingen volgen een BBL-traject en gaan daarnaast één dag in de week naar de Dutch HealthTec Academy (DHTA) in Utrecht voor de theorie. Wij zijn een erkend werkleerbedrijf voor TOA’s in opleiding. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Lieke Gouma (l.gouma@oogziekenhuis.nl).

Overige (niet-zorg) stages

Staat jouw zorg opleiding niet op deze pagina vermeld of volg je geen zorg opleiding maar vind je Het Oogziekenhuis wel een hele leuke plek voor jouw stage- of afstudeeronderzoek? Dat begrijpen we! Gelukkig zijn stagiaires of afstudeerders van niet-zorg opleidingen ook welkom bij ons. Wat dacht je van onze HR-afdeling, de Facilitaire Dienst, ICT of de afdeling Communicatie? Zie jij het al helemaal voor je? Solliciteer dan via onderstaande button.

Open sollicitatie stage versturen

Vermeld in je motivatiebrief en cv je persoonsgegevens, je opleiding, het type stage en in welke periode je stage wilt lopen. Wij gaan vervolgens kijken welke mogelijkheden we voor je hebben. We doen ons best je binnen 2 weken iets te laten weten.