Contact over solliciteren

Voor vragen over solliciteren kun je contact opnemen met de afdeling HR. Het secretariaat van HR is tijdens kantoortijden telefonisch te bereiken op nummer 010 401 77 16 of via solliciteren@oogziekenhuis.nl.

Correspondentieadres:
Het Oogziekenhuis Rotterdam
Afdeling HR
Postbus 70030
3000 LM  ROTTERDAM

Wat gebeurt er met mijn open sollicitatie?

Staat de functie die je zoekt niet tussen de vacatures dan kun je een open sollicitatie versturen. De HR-adviseurs beoordelen je sollicitatie en wordt er op korte termijn een vacature verwacht, dan wordt je sollicitatie doorgestuurd naar de betreffende teamleider. Je krijgt een bevestiging van de ontvangst van je sollicitatiebrief. Als die mogelijkheden ziet word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 

Hoe kan ik stagelopen binnen Het Oogziekenhuis Rotterdam?

Vind je Het Oogziekenhuis ook zo’n leuke plek voor een leuke en uitdagende stage- of afstudeerplaats? Dat begrijpen we! Je kunt dan een sollicitatie sturen naar de afdeling HR via solliciteren@oogziekenhuis.nl. Vermeld hierin je persoonsgegevens, je opleiding, het type stage en in welke periode je stage wilt lopen toe. Wij gaan vervolgens kijken welke mogelijkheden we voor je hebben. We doen ons best je binnen 2 weken iets te laten weten.
 

Waar kan ik een overzicht van opleidingen en stages vinden in Het Oogziekenhuis Rotterdam?

Het Oogziekenhuis Rotterdam heeft diverse opleidingsmogelijkheden. Een opleiding tot oogarts (medisch specialist) voor afgestudeerden Geneeskunde, de ‘Leergang oogheelkunde’ voor medewerkers met een (para-)medische achtergrond en de oogheelkundige opleiding ‘Wegwijs in de oogheelkunde’ voor ondersteunend of administratief personeel. Daarnaast biedt Het Oogziekenhuis stageplaatsen aan voor technisch oogheelkundig assistenten (TOA) in opleiding, verpleegkundigen en doktersassistenten. Een uitgebreid overzicht van alle opleidingsmogelijkheden en stages vind je op de pagina Opleidingen in Het Oogziekenhuis.