Ervaringen ooglaserbehandeling bij Oogziekenhuis Focuskliniek

Bij Oogziekenhuis Focuskliniek hebben we een groot aantal erg tevreden patiënten. Wilt u uw Oogziekenhuis Focuskliniek waarderen? Klikt u dan op de onderstaande knop.

Beoordeel Oogziekenhuis Focuskliniek

Foto Wil van der Veen

"Het personeel neemt echt tijd voor je."

"Afgelopen jaar heb ik meerdere keren Het Oogziekenhuis bezocht vanwege een scheurtje in het netvlies van mijn oog. Eerst had ik een scheurtje in mijn rechteroog en een paar maanden later ook in mijn linkeroog. Om dit te verhelpen heb ik een laserbehandeling ondergaan."
Wil van der Veen
Foto mevrouw Bes

"Na vijf dagen reed ik weer auto en na een week kon alweer volledig sporten."

Annemieke Bes is zeilster en veroverde in 2008 zilver op de Olympische Spelen. Ook nam zij deel aan de Volvo Ocean Race in 2017-2018. Door problemen met haar ogen tijdens de race raakte ze uiteindelijk in contact met Oogziekenhuis Focuskliniek.
Annemieke Bes
Foto Ward van der Bruggen

"Het begint al met opstaan, je kunt meteen alles zien!"

"Ik had al 10 jaar contactlenzen, maar op een gegeven moment accepteerden mijn ogen de lenzen niet meer. Hierdoor moest ik een bril gaan dragen. Aangezien ik stuurman ben, is het dragen van een bril voor mij niet handig."
Ward van der Bruggen
Foto Wiet Bliemert

"Noem het maar vrijheid."

"De reden dat ik mijn ogen heb laten behandelen was de enorme hekel die ik had aan een bril die toch nooit lekker zat; nooit recht op je neus, klemmende pootjes achter je oren."
Wiet Bliemert
Foto Tom de Boer

"De dagelijkse last van lenzen in en uit doen is verdwenen."

"Na een aantal jaren lenzen te hebben gedragen, was ik het gedoe zat. Bovendien had ik wel eens last van ontstoken ogen, waardoor ik geen lenzen mocht dragen. Tijdens een van mijn oogmetingen vroeg ik mijn opticien om advies om eventueel mijn ogen te laten laseren."
Tom de Boer
Foto Mathijs van Toor

"Autorijden of zwemmen zonder bril of lenzen, heerlijk."

"Ik heb besloten om de ooglaserbehandeling te ondergaan, omdat ik veel last had van mijn lenzen en ik wilde al zo lang 's morgens opstaan en meteen scherp kunnen zien. Een collega van mij raadde Oogziekenhuis Focuskliniek aan en ik heb toen een afspraak gemaakt."
Mathijs van Toor