Sollicitatieprocedure en contact

Sollicitatieprocedure

Heb je gesolliciteerd dan ontvang je direct een ontvangstbevestiging. Laat het ons even weten als je deze niet binnen hebt gehad. Beoordeelt de betreffende teamleider je sollicitatie positief, dan nodigt een van de medewerkers van de afdeling HR je uit voor een eerste sollicitatiegesprek. Dit kan telefonisch zijn of via de mail. Klikt het van beide kanten? Dan volgt een tweede gesprek. Als het een echte match is volgt nog een arbeidsvoorwaardengesprek met de adviseur HR.

Tijdens de sollicitatieprocedure gaan we natuurlijk zorgvuldig om met je privacy. Meer hierover lees je in onze privacyverklaring. Ook zetten we ons in alles zo soepel en correct mogelijk te laten verlopen. Heb je toch een negatieve ervaring tijdens je sollicitatieprocedure? Op de pagina privacyverklaring lees je ook meer over een klacht indienen. 

Contact

Voor vragen over solliciteren kun je contact opnemen met de afdeling HR. Het secretariaat van HR is tijdens kantoortijden telefonisch te bereiken op nummer 010 401 77 16 of via solliciteren@oogziekenhuis.nl.

Correspondentieadres:
Het Oogziekenhuis Rotterdam
Afdeling HR
Postbus 70030
3000 LM  ROTTERDAM