Voor de oogarts en overige medisch specialist

(De informatie op deze pagina is voor iedereen leesbaar, maar wel speciaal bedoeld voor professionals in de gezondheidszorg)

Voor vragen, overleg of voor het verwijzen van een patiënt kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van Het Oogziekenhuis via het speciale telefoonnummer voor verwijzers: 010 401 77 18. Dit nummer wordt met voorrang opgenomen.

Verwijzen naar de Acute Oogzorg

Ook voor een bezoek aan de afdeling Acute Oogzorg dient uw patiënt een afspraak te maken. Als oogarts kunt u deze afspraak voor uw patiënt maken via telefoonnummer 010 401 77 27. Indien uw patiënt  al een verwijsbrief heeft, kan hij/zij ook zelf een afspraak maken via hetzelfde nummer. Bij het maken van een afspraak krijgt uw patiënt een indicatietijd. Hiermee streven wij de wachttijden op de afdeling Acute Oogzorg te reduceren.

Leest u hier voor meer informatie over de afdeling Acute Oogzorg van Het Oogziekenhuis Rotterdam.

Nieuwsbrief voor oogartsen & overige medisch specialisten

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Het Oogziekenhuis Rotterdam? Sinds kort hebben wij een nieuwsbrief voor oogartsen en andere medisch specialisten. In deze nieuwsbrief leest u onder andere meer over:

  • het onderzoek op oogheelkundig gebied dat wij uitvoeren;
  • welke medisch specialisten bij ons werkzaam zijn en;
  • telefonische bereikbaarheid, verwijsmogelijkheden en toegangstijden;
  • wanneer refereeravonden voor u als oogarts/ overig medisch specialist plaatsvinden.

De nieuwsbrief verschijnt 4 tot 6 keer per jaar. Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief voor oogartsen en overige medisch specialisten.

Inschrijven voor nieuwsbrief oogartsen & overige medisch specialisten