Havenpolikliniek


De samenwerking tussen Het Oogziekenhuis Rotterdam en het Havenziekenhuis bestaat al sinds eind vorige eeuw. Een aantal dagdelen per week houden oogartsen vanuit Het Oogziekenhuis Rotterdam spreekuur op de locatie Havenpolikliniek. In de Havenpolikliniek kunnen patiënten terecht voor algemene oogheelkundige zorg. Voor meer specialistische oogheelkundige zorg en eventuele verdere behandelingen, zoals operaties en specifieke onderzoeken, wordt de patiënt doorverwezen naar de locatie Schiedamse Vest Het Oogziekenhuis Rotterdam.

In de Havenpolikliniek werken dezelfde artsen als in Het Oogziekenhuis Rotterdam. Kijk hier voor een overzicht van de oogartsen.

Afspraak maken

Voor het telefonisch maken, wijzigen of annuleren van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Op de pagina “Uw afspraak” vindt u hoe en wanneer het Klantcontactcentrum te bereiken is. Bij het Klantcontactcentrum kunnen ze u ook vertellen wanneer u wel en wanneer u niet voor een nieuwe afspraak terecht kunt op onze locatie in de Havenpoliklniek. Voor nieuwe patiënten geldt ook dat u alleen met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist een afspraak kunt maken. Lees hier wat u mee moet nemen naar uw polikliniekbezoek.

De spreekuren van Het Oogziekenhuis Rotterdam, locatie Havenpolikliniek zijn:

  • dinsdag: 08.15 – 16.30 uur
  • woensdag-, donderdag-, en vrijdagochtend: 8.15 – 12.00 uur

Uw patiëntendossier

Alleen uw behandelend arts en de zorgverleners die bij uw onderzoek of behandeling zijn betrokken, krijgen inzage in uw medisch dossier. Meer algemene informatie over uw patiëntendossier bij Het Oogziekenhuis Rotterdam kunt u vinden op de pagina “Uw patiëntendossier

Bereikbaarheid Het Oogziekenhuis Rotterdam

Het Oogziekenhuis Rotterdam (Schiedamse Vest 180 en 160)  is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u met de auto dan kunt u gebruik maken van onze parkeerservice. Kijk voor meer informatie op “Route en parkeren”.

Bereikbaarheid locatie Havenpolikliniek (Buitenhaven)

De polikliniek oogheelkunde bevindt zich op de locatie Buitenhaven (Haringvliet 72) van de Havenpolikliniek op de derde verdieping. Kijk hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van de Havenpolikliniek.

Meer info

Kijk hier voor meestgestelde vragen over de zorg in de Havenpolikliniek.

Indien u nog andere vragen heeft, kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Zij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 010-401 76 66 op werkdagen tussen 08.15 uur en 16.30 uur.

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen