"Het resultaat is echt fantastisch en ik kan het iedereen aanraden."

Ron de Gans"De reden dat ik voor implantlenden heb gekozen, is het feit dat ik niet meer tegen mijn contactlenzen kon en met sporten was een bril erg onhandig aangezien de sterkte nogal flink was. Ik was al een keer eerder bij Het Oogziekenhuis onder behandeling geweest voor lensintolerantie. Na wat zoekwerk op internet en na het inwinnen van informatie bij vrienden en kennissen, leek deze keuze de beste te zijn. En dat was het ook. Het eerste ontvangst was geweldig. Al gelijk bij de balie viel de vriendelijkheid en klantgerichtheid me op. Ontvangst met een kopje koffie, uitleg over wachttijd. De arts, drs. Gan, kwam ook gelijk zeer vriendelijk en begrijpend over. De uitleg was duidelijk en hij deed zijn uiterste best om me op mijn gemak te stellen. In plaats van 'over' je praten, was het 'tegen' je praten. De sfeer is rustig en wekt vertrouwen op. De wachtruimte is licht en voorzien van goede stoelen, je voelt je niet als opeengepakt volk.

De vooronderzoeken en de behandeling verliepen soepel. Door de duidelijke uitleg van het personeel en de behandelende arts wist ik wat er ging gebeuren. De napijn viel me het meeste mee, die was er nauwelijks. Niet meer dan het gevoel een zandkorreltje in je oog te hebben. Iets wat ik als lensdrager wel gewend was. Door de duidelijke uitleg was er geen moment dat ik bang was. Ik keek er gewoon heel erg naar uit. Zelfs tijdens de behandeling werd er voortdurend uitleg gegeven door Dr. Gan, wat enorm prettig was. Geen spanning en een heel erg relaxte sfeer. Het resultaat is echt fantastisch en ik kan het iedereen aanraden. De vrijheid die ik nu heb met sporten, zwemmen en de nachtelijke uren (goed zicht zodra je wakker wordt) zijn zo'n enorme bevrijding dat ik het gevoel heb een handicap kwijt geraakt te zijn.

De nazorg is geweldig, bij iedere twijfel kan je gewoon even bellen en snel langskomen. De extra aandacht die je als cliënt krijgt geeft een goed gevoel en veel vertrouwen. Ik ben de medewerksters en drs. Gan zeer dankbaar voor hun werk."

Ron de Gans
Lensimplantatie

Ervaringen lensbehandelingPagina lensbehandeling