Wat is een quickscan?

Een quickscan is een oriënterend onderzoek van € 25,- (*) waarbij we kijken of uw ogen geschikt zijn(**) voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. Tijdens de quickscan meten we de dikte van het hoornvlies, de gezichtsscherpte en de diepte van de voorste oogkamer. Het onderzoek duurt ongeveer 15 minuten.

Voor de quickscan hoeft u zich niet voor te bereiden. Ook het dragen van lenzen is  geen probleem om goede metingen te kunnen doen. Neem wel uw lenzendoosje mee, zodat u uw lenzen tijdens het onderzoek tijdelijk uit kunt doen.

Na een geslaagde quickscan kunt u een afspraak maken voor een uitgebreid vooronderzoek, waarbij wordt bepaald voor welk type behandeling u het meest geschikt bent. Dit vooronderzoek kost € 100,- **.

(*) Indien tijdens de quickscan blijkt dat u niet geschikt ben voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie, heeft u geen recht op teruggave van het bedrag.

(**) In zeldzame gevallen blijkt tijdens het uitgebreide vooronderzoek, ondanks een geslaagde quickscan, alsnog dat uw ogen niet geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. Ook in dit geval heeft u geen recht op teruggave van de betaalde bedragen.

Let op: Vanwege een grote vraag naar onze behandelingen/oogartsen kan uw traject bij onze kliniek langer duren dan verwacht, houdt u hier rekening mee. 

Quickscan