Afspraak maken bij Oogziekenhuis Focuskliniek

Voor welke behandeling wilt u een adviesgesprek of afspraak aanvragen?
Uw gegevens worden per e-mail verstuurd naar de gekozen locatie en ook naar u verstuurd per e-mail. Ook slaan wij uw gegevens op in ons elektronisch patiëntendossier (EPD).
Waar kent u de Focuskliniek van (hoe heeft u ons gevonden)?

Update 20-7-2023 Grit Optiek:

Grit Optiek (Nieuwerkerk a/d IJssel, Winkelcentrum Dorrestein 12, 2912 BC) reageert vanwege vakantie tot en met 1 augustus niet op inkomende aanvragen. Wanneer u voor Grit Optiek hebt gekozen voor een Quickscan zullen zij na 1 augustus contact met u opnemen. 

*Let op: door drukte kan een reactie wat langer duren dan u van ons gewend bent. We doen er alles aan om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Quickscan ooglaseren of lensimplantatie

Een quickscan is een gratis oriënterend onderzoek waarbij we kijken of uw ogen mogelijk geschikt zijn voor een uitgebreid vooronderzoek. Uit het vooronderzoek blijkt of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. U kunt op verschillende locaties terecht voor een gratis quickscan.

Adviesgesprek ooglidcorrectie

Denkt u na over een ooglidcorrectie? Dan nemen we graag uitgebreid de tijd om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Tijdens dit adviesgesprek bespreekt dokter Paridaens hoe een zo mooi en zo natuurlijk mogelijk resultaat kan worden behaald. Dit adviesgesprek kost € 100,-. Als u vervolgens voor een ooglidcorrectie in Het Oogziekenhuis kiest, dan worden deze kosten in mindering gebracht op de factuur van de behandeling.