Afspraak maken bij Oogziekenhuis Focuskliniek

Voor welke behandeling wilt u een adviesgesprek of afspraak aanvragen?
Uw gegevens worden per e-mail verstuurd naar de gekozen locatie en ook naar u verstuurd per e-mail. Ook slaan wij uw gegevens op in ons elektronisch patiëntendossier (EPD).
Waar kent u de Focuskliniek van (hoe heeft u ons gevonden)?
Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga akkoord

*Let op: Vanwege een grote vraag naar onze behandelingen/oogartsen kan uw traject bij onze kliniek langer duren dan verwacht, houdt u hier rekening mee. 

Quickscan ooglaseren of lensimplantatie

Een quickscan is een oriënterend onderzoek van € 25,- waarbij we kijken of uw ogen mogelijk geschikt zijn voor een uitgebreid vooronderzoek. Uit het vooronderzoek blijkt of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. U kunt op verschillende locaties terecht voor een quickscan.

Adviesgesprek ooglidcorrectie

Denkt u na over een ooglidcorrectie? Dan nemen we graag uitgebreid de tijd om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Tijdens dit adviesgesprek bespreekt dokter Paridaens hoe een zo mooi en zo natuurlijk mogelijk resultaat kan worden behaald. Dit adviesgesprek kost € 100,-. Als u vervolgens voor een ooglidcorrectie in Het Oogziekenhuis kiest, dan worden deze kosten in mindering gebracht op de factuur van de behandeling.