Afspraak maken bij Oogziekenhuis Focuskliniek

Geannuleerde afspraken Oogziekenhuis Focuskliniek worden weer ingepland

Met ingang van heden opent Oogziekenhuis Focuskliniek geleidelijk haar deuren. In verband met Covid-19 (het coronavirus) zijn wij de afgelopen periode gesloten geweest. Om uw bezoek goed te laten verlopen, hebben wij de benodigde maatregelen getroffen waardoor we u veilig binnen onze kliniek kunnen ontvangen.

Wij zijn gestart om de eerder geannuleerde afspraken of behandelingen opnieuw te plannen.

Wilt u een eerste afspraak bij Oogziekenhuis Focuskliniek? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wanneer een afspraak voor u mogelijk is, dan nemen we contact met u op.

Voor welke behandeling wilt u een adviesgesprek of quickscan aanvragen?
Uw gegevens worden per e-mail verstuurd naar de gekozen locatie en ook naar u verstuurd per e-mail. Ook slaan wij uw gegevens op in ons elektronisch patiëntendossier (EPD).