Prijzen ooglidcorrectie bij Oogziekenhuis Focuskliniek

Op deze pagina vindt u de prijzen van ooglidcorrecties bij Oogziekenhuis Focuskliniek. Deze prijzen zijn voor de behandelingen inclusief alle controles en eventuele noodzakelijke aanvullende behandeling binnen twee jaar.

De medicijnen die u nodig heeft, kunt u verkrijgen u van uw eigen apotheek. De kosten hiervan vallen vaak onder het eigen risico en zitten daarom niet bij de prijs inbegrepen.

Eerlijke prijzen voor topzorg

Oogziekenhuis Focuskliniek heeft geen winstoogmerk. Ons doel is gespecialiseerde zorg leveren aan onze cliënten en zorgen voor een veilige, gastvrije omgeving.

Vergoeding zorgverzekeraar

Soms wordt (een deel van) de kosten voor een ooglidcorrectie vergoed door de zorgverzekeraar. Lees hier meer.

Overzicht prijzen ooglidcorrectie

Wij maken eerst een afspraak met u voor een intakegesprek. De kosten van dit gesprek zijn €100,-. De arts bespreekt dan samen met u wat de mogelijkheden zijn. Als u vervolgens voor een ooglidcorrectie in Het Oogziekenhuis kiest, dan worden deze kosten in mindering gebracht op de factuur van de behandeling. 

Prijzenlijst ooglidcorrectie Het Oogziekenhuis Rotterdam Focuskliniek

Indien een algehele verdoving (narcose) gewenst is, geldt een narcosetoeslag van € 830,-.

*Let op: door drukte hanteren we een tijdelijke stop op second opinions.

Afspraak maken

Tijdens een adviesgesprek bij Oogziekenhuis Focuskliniek (kosten € 100,-) kan de arts u eerlijk advies geven voor de ooglidcorrectie met het mooiste resultaat.

Maak nu een afspraak

Let op: door drukte hanteren we een tijdelijke stop op second opinions.