Bovenooglidcorrectie bij Aziatische mensen

Bent u van Aziatische afkomst en wilt u een extra plooi (vouw) in uw bovenoogleden? Met een Aziatische ooglidcorrectie kan deze plooi gemaakt worden.

Een Aziatische ooglidcorrectie in Het Oogziekenhuis Rotterdam

In Het Oogziekenhuis Rotterdam vindt u de beste kliniek voor de Aziatische ooglidcorrectie: onze Focuskliniek. Hier werken de gespecialiseerde oogartsen uit Het Oogziekenhuis Rotterdam dat al ruim 140 jaar expert is in de zorg en gezondheid van uw oog. Met up to date operatiekamers en de modernste apparatuur. En natuurlijk dag en nacht bereikbaarheid voor vragen en nazorg. U bent bij ons dus niet alleen in de meest ervaren handen, maar ook in de veiligste handen. Lees verder voor meer informatie over de Aziatische Bovenooglidcorrectie.

Wat is een Aziatische ooglidcorrectie?

Een ‘Aziatische ooglidcorrectie’, ook wel dubbele ooglidcorrectie genoemd, is een behandeling om de huid van het bovenste ooglid te veranderen en vaak ook deels te verwijderen. Hierbij wordt een vouw gemaakt daar waar deze van nature ontbreekt. De operatie zelf van beide bovenoogleden duurt ongeveer 45 minuten. Met aftekenen, uitleg en het koelen na de operatie erbij moet u rekenen op een tijdsduur van 2 uur.

Het resultaat

Aziatische bovenooglidcorrectie voor
Aziatische bovenooglidcorrectie: voor de behandeling
Aziatische bovenooglidcorrectie: na de behandeling
Aziatische bovenooglidcorrectie: na de behandeling

Onze specialist

Tijdens de behandeling bent u in de zeer ervaren en veilige handen van dr. A.D.A. (Dion) Paridaens. Een internationaal bekende oculoplastisch chirurg (oogarts gespecialiseerd in ooglidchirurgie) die ruim de tijd voor u neemt. In onze 25 jaar specialistische ervaring met ooglidcorrecties heeft hij al duizenden tevreden klanten behandeld. Zij geven hem zeer hoge cijfers. Ook andere artsen uit het hele land waarderen hem en de kwaliteit van de Focuskliniek. Zij verwijzen vaak naar ons door. Kiezen voor de Focuskliniek? Dat is kiezen voor optimale betrouwbaarheid. Een gerust gevoel.

Dr. Dion Paridaens

Eerste afspraak maken voor advies & prijsoverzicht

Denkt u na over een Aziatische ooglidcorrectie? Dan nemen we graag even de tijd om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Ieder oog is anders. Tijdens dit adviesgesprek bespreekt dokter Paridaens hoe een zo mooi en zo natuurlijk mogelijk resultaat kan worden behaald. Dit adviesgesprek is gratis als u vervolgens voor een ooglidcorrectie in Het Oogziekenhuis kiest. Anders zijn de kosten €100,-. 

Maak nu een afspraak Overzicht prijzen