Ervaringen ooglidcorrectie bij Oogziekenhuis Focuskliniek

Bij Oogziekenhuis Focuskliniek hebben we een groot aantal erg tevreden patiënten. Wilt u uw  Oogziekenhuis Focuskliniek waarderen? Klikt u dan op de onderstaande knop.

Beoordeel Oogziekenhuis Focuskliniek

Ervaring van Kim Kersseboom (37 jaar)

Al jaren had ik vooral zelf last van mijn hangende oogleden en zag er daardoor ook vermoeid uit. Reacties om het te laten doen waren vooral: nu al en waarom? Op een dag keek ik in de spiegel en voelde mij er niet happy bij. Zodoende heb ik een afspraak gemaakt bij Oogziekenhuis Focuskliniek.

Mijn moeder heeft 10 jaar geleden haar oogleden laten doen door dr. Paridaens. Daarnaast heb ik wat recensies gelezen. Ik kon na een paar weken bij Oogziekenhuis Focuskliniek terecht voor een intake. Enthousiast en ook mega spannend kwam ik weer naar buiten. De afspraak voor de behandeling stond namelijk gepland.

12 juni jl. De dag! De operatie zelf ging vrij vlot. 1,5 cm huid is ertussen uitgehaald. Ik mocht zelf muziek uitkiezen tijdens de behandeling en na de operatie werd er gekoeld met een masker. Daarna mocht ik onder begeleiding richting huis.

5 dagen later gingen de hechtingen eruit. Die begonnen al aardig te trekken. Ik denk dat ik het nog spannender vond om de hechtingen eruit te laten halen dan de operatie zelf. De meiden die de hechtingen eruit haalden stelden mij op mijn gemak en leidde mij af door met mij te praten over leuke dingen, zoals een vakantie. De zwellingen zijn mij ook reuze meegevallen. Maar ik heb dan ook aardig wat gekoeld en volgens de regels geslapen met 2 plastic kapjes op mijn ogen.

Kortom, ik zou het iedereen aanraden die last heeft van hangende oogleden. Geen vermoeide blik meer of zware oogleden! Ben er heel blij mee. Hieronder ziet u de voor- en na foto's van de ooglidcorrectie, het resultaat.

Afbeelding_voor_na_ooglidcorrectie_resultaat_1
Voor- (links) en na (rechts) ooglidcorrectie, het resultaat
Afbeelding_voor_na_ooglidcorrectie_resultaat_2
Voor- (links) en na (rechts) ooglidcorrectie, het resultaat

 

Ervaring van Irma Wittens (52 jaar)

Ik merkte dat mijn oogleden te ver gingen hangen. Het gaf mij een vermoeide, oudere blik en oogmake-up gebruiken was lastiger omdat het minder mooi was.

Via een vriendin kwam ik bij de Focuskliniek terecht. Zij kende de oogartsen daar en was bekend met het resultaat van de ingrepen. Ik heb voor de Focuskliniek gekozen op haar aanraden en de goede en enthousiaste verhalen

Ik werd bijzonder vriendelijk door de medewerkers en oogarts ontvangen. Zowel de vooronderzoeken en de behandeling verliepen in een bijzonder prettige sfeer. Er werd de tijd voor je genomen en de sfeer was ontspannen. Ik heb geen enkel moment van angst gehad.

Het enige bijzondere aan het verloop vond ik dat, toen ik aan het wachten was, stickertjes op mijn gezicht geplakt kreeg, maar dit had te maken met de zijde die behandeld werd.

Ik ben bijzonder tevreden met het resultaat en zal de behandeling in de Focuskliniek zeker aanraden. Ik vind dat ik een uitgerustere blik heb gekregen. Mijn make-up komt weer mooier uit!

Ervaring van Ronald de Graaf, ICT – Technical Support Specialist (54 jaar)

Ronald de Graaf

Ik werk de hele dag achter beeldschermen en kreeg heel vaak hoofdpijn en vermoeide ogen. Mensen om mij heen zeiden vaak dat ik boos keek, terwijl ik dat helemaal niet boos was!

Ik heb voor de Focuskliniek gekozen omdat ze erg kundig zijn en heel veel ervaring hebben met alles wat met ogen te maken heeft. De ontvangst was heel goed. Je wordt heel goed ingelicht wat er staat te gebeuren en de sfeer was ook heel goed.

De behandeling en vooronderzoek zijn goed verlopen. De operatie viel ook heel mee, weinig napijn gehad. Ik heb totaal geen angst gehad; ik vertrouwde volledig op de oogarts. Ik ben voor 100% tevreden met het resultaat van de behandeling en raad iedereen aan om naar Oogziekenhuis Focuskliniek te gaan!

Ervaring van Sylvia Koogje, huisvrouw (54 jaar)

"Geen slaapmomentjes meer voor de tv"!

De reden om mijn ogen te laten behandelen, was dat ik altijd heel moe werd door overhangende oogleden.

Ik heb toen een afspraak gemaakt bij Oogziekenhuis Focuskliniek voor een gesprek en had daar gelijk een goed gevoel bij!

Ik ben erg professioneel door de medewerkers en artsen ontvangen. Door de duidelijke uitleg viel de behandeling mij zeker niet tegen en ik heb geen angst gehad voor de behandeling.

En nu? Nu voelen mijn ogen minder moe, vooral 's avonds. Ik heb nu geen slaapmomentjes meer bij het tv kijken!

Meer informatie of afspraak maken

Heeft u altijd een vermoeid gezicht door hangende oogleden of wallen onder uw ogen? Wordt uw ogen opmaken lastiger of voelen uw oogleden vaak zwaar aan? Vaak komt dit doordat bij het ouder worden de huid of spier in het ooglid slapper wordt. Een ooglidcorrectie of ooglift zorgt snel weer voor een frisse, uitgeruste en opgewekte uitstraling. Belangrijk is dat hierbij het resultaat zo natuurlijk mogelijk is.

Lees meer Afspraak maken