Werken bij

Al ruim anderhalve eeuw is Het Oogziekenhuis Rotterdam doortastend in onderzoek, vernieuwend en leidend in de zorg voor ieders ogen. Ons doel: een zo goed mogelijk zicht voor iedereen, jong en oud. Hier maken we ons iedere dag hard voor door het beste van het beste te willen bieden. En dat kunnen we door de krachtige combinatie van patiëntenzorg, (inter)nationaal onderzoek en opleidingen. Alles voor de oogheelkunde onder één dak, dus. En daarin zijn we uniek in Nederland. Dat dak ligt trouwens op een prachtig historisch pand waaraan de juiste dosis licht en kunst is toegevoegd. Prettig voor onze patiënten én prettig voor wie er werkt. Dat doen we met onze 550 medewerkers, waarvan 45 gespecialiseerde oogartsen, in een open en informele sfeer. Is dit precies wat bij jou past? Ontdek dan onze vacatures en de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk of stages bij Het Oogziekenhuis.

Geïnteresseerd in de opleiding tot oogarts, oogheelkunde voor paramedici of op zoek naar een medische stage? Kijk dan bij Opleiden voor de toekomst voor meer informatie.

Vacatures
 

Verpleegafdeling Het Oogziekenhuis

Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste en talentvolle medewerkers. Wil je graag aan de slag bij een organisatie die vooroploopt in de oogzorg en een inspirerende werkomgeving is? Kijk dan eens bij onze actuele vacatures hieronder. 

Meer informatie

Vrijwilliger in Het Oogziekenhuis

Vrijwilliger in Het Oogziekenhuis

De vrijwilligers die gastheer of gastvrouw zijn voor onze patiënten, zijn voor Het Oogziekenhuis Rotterdam onmisbaar. En onze vrijwilligers zijn weer blij met de voldoening die vrijwilligerswerk hun geeft. Vrijwilligers van...

Meer informatie

Stages
(niet medisch)

Werken in Het Oogziekenhuis Rotterdam

Volg je geen medische opleiding maar vind je Het Oogziekenhuis wel een hele leuke plek voor jouw stage- of afstudeeronderzoek? Dat begrijpen we! Gelukkig zijn stagiaires of afstudeerders van niet-medische opleidingen ook welkom bij ons. 

Meer informatie

Sollicitatieprocedure
 

Sollicitatieproces Het Oogziekenhuis

Heb je gesolliciteerd dan ontvang je binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging. Laat het ons even weten als je deze niet binnen hebt gehad. Beoordeelt de betreffende teamleider je sollicitatie positief, dan...

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van je contract. En in Het Oogziekenhuis zijn deze echt goed te noemen. Medewerkers van Het Oogziekenhuis Rotterdam vallen onder de cao ziekenhuizen.

Meer informatie

Contact over solliciteren

Contact over solliciteren

Voor vragen over solliciteren kun je contact opnemen met de afdeling HR. Het secretariaat van HR is tijdens kantoortijden telefonisch te bereiken op nummer 010 401 77 16 of via solliciteren@oogziekenhuis.nl

Meer informatie