Staking openbaar vervoer op dinsdag 28 mei

Op dinsdag 28 mei staken de medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen en het stadsvervoer in onder andere Rotterdam. Dit betekent dat op deze dag geen treinen rijden en dat er ook geen openbaar vervoer rijdt in de stad.

Heeft u een afspraak in Het Oogziekenhuis Rotterdam en bent u van plan met openbaar vervoer te reizen? Zoekt u dan naar een andere manier om naar het ziekenhuis te reizen. Als u met de auto komt, houdt dan rekening met extra reistijd in verband met drukte op de weg.

Kunt u niet bij Het Oogziekenhuis komen en moet u daarom uw afspraak verzetten? Dan vragen wij u om dit zo snel mogelijk te doen. Belt u daarvoor naar 010 401 76 66 of klik hier.